Qendër e programit FamilySearch

Pinotepa Mexico FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MX_Pinotepa@familyhistorymail.org
71605, Calle Decimonovena Nte. 44
Col. Guadalupe
Santiago Pinotepa Nacional, Oaxaca 71605
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes, Jueves, Sabados 4:00 P. M. a 7:00 P. M.

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.