Qendër e programit FamilySearch

Worthing England FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UK_Worthing@familyhistorymail.org
Goring Street
Worthing, England BN12 6NT
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Open by appointment only - please e-mail contact details or telephone and a Family History Consultant will contact you to make an appointment,

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.