Qendër e programit FamilySearch

Scarborough England FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UK_Scarborough@familyhistorymail.org
Stepney Drive
Scarborough, England YO12 5BN
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By Appointment uk_scarborough@ldsmail.net

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.