Qendër e programit FamilySearch

Plymouth England FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

UK_Plymouth@familyhistorymail.org
Mannamead Road
Plymouth, England PL3 5QJ
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Chromebooks
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Local books or records
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.