Qendër e programit FamilySearch

Dartmouth Nova Scotia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NS_Dartmouth@familyhistorymail.org
46 Cumberland Drive
Dartmouth, NS B2V 2C7
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM
Facebook

Oraret

We can open by appointment. Give us a call if Tuesday does not work for you. **We will be closed December 26th for Boxing Day. We will reopen January 2nd, 10:30 am.**

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.