Qendër e programit FamilySearch

Fort St John British Columbia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BC_FortStJohn@familyhistorymail.org
11412 100th Street
Fort St John, BC V1J 4H5
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Summer hours by appointment. 250-785-2076

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.