Qendër e programit FamilySearch

Peace River Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_PeaceRiver@familyhistorymail.org
8601 98th Street
Peace River, AB T8S 1A1
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By Appointment 780-332-4460; Winter blizzards

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.