Qendër e programit FamilySearch

Grande Prairie Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_GrandePrairie@familyhistorymail.org
11212 102 Street
Grande Prairie, AB T8V 2X8
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W – 6:30-8:30pm; Th – 10am-3pm; 6:30-8:30pm; Sat 10am - 2pm and by appointment ; Public Holidays - by appointment only

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.