Qendër e programit FamilySearch

Fort Macleod Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_FortMacleod@familyhistorymail.org
643 20th St
Fort Macleod, AB T0L 0Z0
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Appointments are needed for all other times and for groups larger than 3 patrons during regular hours

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.