Qendër e programit FamilySearch

Drayton Valley Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ab_draytonvalley@familyhistorymail.org
4309 52 Street
Drayton Valley, AB T7A 1L2
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wed. 7pm-9pm; any other time by appointment; Jul and Aug; two weeks around Christmas

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.