Qendër e programit FamilySearch

Calgary Alberta Foothills FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_CalgaryFoothills@familyhistorymail.org
30 Everstone Boulevard SW
Calgary, AB T2Y 4S5
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wed. 9am - 12noon and 7pm-9:00pm Thurs. 7pm - 9:00 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.