Qendër e programit FamilySearch

Calgary Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_Calgary@familyhistorymail.org
2021 17th Ave SW
Calgary, AB T2T0G2
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Closed statutory holidays, Saturdays of long weekends and General Conference in April and October. Closed July and August except by appointment. When the weather is inclement, PLEASE CALL BEFORE YOU COME!

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.