Qendër e programit FamilySearch

Calgary Alberta Fish Creek FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_CalgaryFishCreek@familyhistorymail.org
14540 Parkland Blvd SE
Calgary, AB T2J6L5
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Português,Français,Español
  • Computers
  • Microfilm reader
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.