Qendër e programit FamilySearch

Montreal Quebec FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

QC_Montreal@familyhistorymail.org
1777 De Lorimier Ave
Montreal, QC H2K 3W6
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Mardi et Jeudi : 13:00 à 20:00; Nous ne fermerons pas... sauf si Pâques et Noël sont un mardi ou jeudi

Shërbimet

  • Spoken Languages: French

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.