Qendër e programit FamilySearch

Gatineau Quebec FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

QC_Gatineau@familyhistorymail.org
178 de Sillery Street
Gatineau, QC J8T 7L1
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sunday 12:30pm-14:30pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: French

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.