Qendër e programit FamilySearch

St Thomas Ontario FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ON_StThomas@familyhistorymail.org
436 Elm Street
St Thomas, ON N5R 1K3
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Thursday open hours from 9 a.m. to 12 noon. Saturday opening is for the 1st and 3rd Saturday of each month from 9 a.m to 2 p.m. By Appointment for the rest of week.: Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Local books or records
  • Microfilm reader
  • Photo scanner
  • Printer

Klasat e ardhshme

Search
April 23, 2024 | 19:00
Searching the records, images, catalog, etc.

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.