Qendër e programit FamilySearch

Oshawa Ontario FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ON_Oshawa@familyhistorymail.org
632 Thornton Rd N
Oshawa, ON L1J 6T6
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Only the 2nd and 4th. Tuesdays of each month. Only the 4th. Saturday of the month. (Irish specialist present on the Saturday): Additional Times Available By Appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Discovery experiences
  • Local books or records
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.