Qendër e programit FamilySearch

Dryden Ontario FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ON_Dryden@familyhistorymail.org
Lot 576 Sandy Beach Road
Dryden, ON P8N 3J6
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By appt call 807-223-8773

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.