Qendër e programit FamilySearch

St John New Brunswick FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NB_StJohn@familyhistorymail.org
177 Manchester Avenue
Saint John, NB E2M 5R6
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

By appointment only. Call Leah Merryweather 506-977-4168

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.