Qendër e programit FamilySearch

Raymond Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AB_Raymond@familyhistorymail.org
47 W 200 N
Raymond, AB T0K 2S0
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Shërbimet

  • Spoken Languages: English
  • Computers
  • Microfilm reader
  • Photo scanner
  • Printer

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.