Qendër e programit FamilySearch

Barrhead Alberta FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

ab_barrhead@familyhistorymail.org
5215 56 Street
Barrhead, AB T7N 1E5
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

tues. 7-9 pm by appointment. Sunday 1-3 pm or by appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.