Qendër e programit FamilySearch

Cochabamba Bolivia Sacaba FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

BO_CochabambaSacaba@familyhistorymail.org
Calle Innominada
Barrio Arocagua
Cochabamba, Cochabamba
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes - Miércoles - Jueves Hrs. 20:00- 22:00

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.