Qendër e programit FamilySearch

Maracaibo Venezuela FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

VE_Maracaibo@familyhistorymail.org
Casa 01, 1 C. 59A
Cerca del Centro Comercial
Maracaibo, Zulia 4001
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Miércoles de 6:00 PM a 8:00 PM Domingos de 4:00 PM a 8:00 PM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.