Qendër e programit FamilySearch

Guarenas Venezuela FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

VE_Guarenas@familyhistorymail.org
calle Vargas C C Arismendi
diagonal al CC Plaza Mayor
Guarenas, Miranda 1220
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes a Jueves 6pm a 8pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.