Qendër e programit FamilySearch

Chelan Washington FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

WA_Chelan@familyhistorymail.org
195 West Manson Highway
Chelan, WA 98816-8651
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

call for appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.