Qendër e programit FamilySearch

Franklin Tennessee FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TN_Franklin@familyhistorymail.org
1100 Gray Fox Lane
Franklin, TN 37069-6501
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sundays 3-4pm or by Appointment - 615-351-1635, 615-210-3842; Closed on Holidays. Please call beforehand

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.