Qendër e programit FamilySearch

Clarksville Tennessee FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

TN_Clarksville@familyhistorymail.org
3242 Highway 41a South
Clarksville, TN 37043-6217
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T 9am-12pm; Wed 6:30pm-8:30pm by appointment; Closed on school snow days

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.