Qendër e programit FamilySearch

Sterling Illinois FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IL_Sterling@familyhistorymail.org
2709 16th Avenue
Sterling, IL 61081-9467
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tues. 1:00pm-4:00 and by appointment:Call 331 330 6621; July 4, Oct 31,Dec 26 and inclement weather.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.