Qendër e programit FamilySearch

Council Bluffs Iowa FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

IA_CouncilBluffs@familyhistorymail.org
2303 Butler Street
Council Bluffs, IA 51503-2497
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

1st,2nd and 4th Weds 7pm-9pm; Thursday 6 pm to 9 pm; Friday 11 a.m.-3 p.m.; Closed Holidays and for snow days ( when Schools are closed )

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.