Qendër e programit FamilySearch

Riverside Florida FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

FL_Riverside@familyhistorymail.org
616 Southwest 12th Avenue
Miami, FL 33130
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

W 7:30 pm to 9:30 pm; Oficial Hollydays, storms warnings

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.