Qendër e programit FamilySearch

San Manuel 1st Arizona FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

AZ_SanManuel1@familyhistorymail.org
1001 S McNab Pkwy
San Manuel, AZ 85631
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tue 4pm-8pm; Wed 9am-1pm; Thur 9am-1pm; Thanksgiving Wed & Thur; 2wks for Christmas & New Years.

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.