Qendër e programit FamilySearch

Eskilstuna Sweden FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

SE_Eskilstuna@familyhistorymail.org
Kungsgatan 21A
Eskilstuna, Sodermanland 632 20
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

For appointment call Rita Lundkvist at 0731016883

Shërbimet

  • Spoken Languages: Swedish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.