Qendër e programit FamilySearch

Faro Portugal FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

pt_faro@familyhistorymail.org
Rua Pinto Artur Costa
Faro, Algarve 8005-544
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Domingo 17:00h ás 20:00h

Shërbimet

  • Spoken Languages: Portuguese

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.