Qendër e programit FamilySearch

Kielce Poland FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PL_Kielce@familyhistorymail.org
Ulista Henryka Sienkiewicza 78A
Kielce, Slaskie 25-510
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Wednsday 16:00 - 18:00

Shërbimet

  • Spoken Languages: Polish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.