Qendër e programit FamilySearch

Sogod Philippines FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PH_Sogod@familyhistorymail.org
Rizal St. Corner Don Vicente St.
Barangay Road
Sogod, Southern Leyte 6606
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tue:1:00-4:00 Wed: 9:00-4:00 Thus: 1:00-4:00 Fri: 9:00-4:00 Sat: 9:00-4:00 Sun: 1:00-6:00; Daily : 5:00-6:00/ all holidays

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Cebuano,Filipino

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.