Qendër e programit FamilySearch

Quezon City Philippines South FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PH_QuezonCitySouth@familyhistorymail.org
53 Rosario Drive
Quezon City, Metro Manila 1100
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sat 2-8pm Sun 9am-8pm T,W,Th,F Open by appt.; M

Shërbimet

  • Spoken Languages: Filipino

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.