Qendër e programit FamilySearch

Gapan Philippines FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PH_Gapan@familyhistorymail.org
Jose Abad Santos Ave
San Isidro, Nueva Ecija 3106
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

M,T 9am-12 W,Th,F 1-5pm Sat 9am-5pm; Sun

Shërbimet

  • Spoken Languages: Filipino

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.