Qendër e programit FamilySearch

San Fernando La Union Philippines FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PH_SanFernando@familyhistorymail.org
Provincial Road Sevilla Center
San Fernando, La Union 2500
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sat 8:30am-5:30pm M-F open by appt.; Sun

Shërbimet

  • Spoken Languages: Filipino

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.