Qendër e programit FamilySearch

Lopez Philippines FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PH_Lopez@familyhistorymail.org
Maharlika Highway
Lopez, Quezon 4316
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sat 8am-4pm; M, T, W, Th, F, Sun

Shërbimet

  • Spoken Languages: Filipino

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.