Qendër e programit FamilySearch

Angeles Philippines FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PH_Angeles@familyhistorymail.org
Don Serafin Avenue
Angeles, Pampanga 2000
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Sat 9am-4pm Sun 1-4pm; M,T,W,Th,F

Shërbimet

  • Spoken Languages: Filipino

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.