Qendër e programit FamilySearch

The Vairai Tahiti FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PF_TheVairai@familyhistorymail.org
Main Road
Next to the University of the Pacific
Puna'auia, Tahiti 98762
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Mon-Fri 8 - 12pm; Saturday unless by appointment

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Tahitian

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.