Qendër e programit FamilySearch

Ventanilla Peru FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PE_Ventanilla@familyhistorymail.org
Las Palomas y C 11
Urb Las Banderas
Ventanilla, Callao
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Los horarios de servicio del CHF martes 5:00 p.m.- 9:00 p.m. miércoles 6:00 p.m.- 9:00 p.m. domingos 5:00p.m. -9:30 p.m.

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.