Qendër e programit FamilySearch

Lima Peru Chorrillos FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PE_LimaChorrillos@familyhistorymail.org
Av. Fernando Terán 510
Urb. San Tadeo
Chorrillos, Lima 15064
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Martes 7 :00 pm - 9:00 pm - Jueves 7:00 pm - 9:00 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.