Qendër e programit FamilySearch

Lima Peru El Olivar FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

PE_LimaElOlivar@familyhistorymail.org
Jr. Los Álamos
Callao, Lima 07041
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Friday 7:00 pm to 9:00 pm, Sunday 6:00 pm to 8:00 pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: Spanish

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.