Qendër e programit FamilySearch

Kaikohe New Zealand FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NZ_Kaikohe@familyhistorymail.org
6 Hongi Street
Kaikohe, Northland 0405
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

T-Th 9am-1pm; other times by appointment with consultants; Monday

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.