Qendër e programit FamilySearch

Invercargill New Zealand FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NZ_Invercargill@familyhistorymail.org
205 North Road
Waikiwi Invercargill
Invercargill, Southland 9810
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Tue 7pm-9pm by appt; Wed, Thur, Sat 10am-1pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.