Qendër e programit FamilySearch

Hastings New Zealand FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NZ_Hastings@familyhistorymail.org
105 Townshend Street
St Leonards
Hastings, Auckland 4120
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Oraret

Beginning March 4 2014, Tues 5.30-7.30pm. Thurs 10-12pm, Sun 4.30-5.30pm

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.