Qendër e programit FamilySearch

Abuja Nigeria Lugbe FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

NG_Abuja@familyhistorymail.org
40 Accra Street
Wuse, Zone 5
Abuja, Abuja 900110
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: English

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.