Qendër e programit FamilySearch

Miri East Malaysia FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

MY_Miri@familyhistorymail.org
1548, Jalan Pujut 1A, Block 6
Miri, Sarawak 98000
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: English,Mandarin

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.