Qendër e programit FamilySearch

Jeonju Korea FamilySearch Center

MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Informacioni

KR_Jeonju@familyhistorymail.org
584 Girin-daero, Deokjin-gu
(54-10 Deokjindong 2(i)-ga)
Jeonju, Jeollabuk-Do 54840
MERRNI UDHËZIME PËR DREJTIM

Shërbimet

  • Spoken Languages: Korean

Si është një qendër e programit FamilySearch?

Qendrat e programit FamilySearch gjenden në shumë lloje godinash, si kisha ose biblioteka. Ato janë të hapura për publikun dhe ofrojnë qasje te dokumentet ekskluzive dhe përdorim falas të teknologjisë. Personeli është i trajnuar për t’ju ndihmuar të kërkoni dhe bëni zbulime për familjen.
MËSONI MË SHUMË
Një grua duke marrë ndihmë nga një vullnetar në një qendër të programit FamilySearch.